A fost Veron pretenții de a semna?

Mulți pe bună dreptate, cred Juan Sebastian Verona principala dezamăgire în cadrul “Manchester United”, dar pe bună dreptate, dacă să-l numesc unul dintre cele mai proaste transferuri Premier League? Astăzi vom vorbi despre motivul pentru care problemele cu care merită mai multă recunoaștere.

“Da, el (taiate), teribil de jucător!” – zgomotos apărat sir Alex sale de fotbalist. An: 2002. Victima Juan Sebastian Veron.

Scot nu se agita val de indignare a jurnaliștilor. În opinia sa, un record la acel moment semnarea clubului nu este vrednic de critici. “Ați (taiate) idiotilor!” – a terminat, el a susținut o conferință de presă.

În Anglia se consideră că un serviciu de transfer de Verona a fost complet fiasco. Orice listă de cele mai grave autografe SUP include numele lui undeva în apropiere, cu numele de Andrei Șevcenko, Thomas , și Erika -. În mod tradițional, astfel de liste includ jucători, ale căror cele mai bune de ani au fost în spatele (Shevchenko, Brolin) sau fotbaliști, așa și nu au crescut în stele (, ). Lista de underdogs este practic fără sfârșit, și o bună parte din astfel de autografe a coincis cu “United”.

Veron, ceea ce este interesant, nu este potrivit nici una dintre categoriile de mai sus. Când, în 2001, el a fost plătit 28 de milioane de lire sterline, a fost la vârf de pariuri sportive Favbet (revizuirea Favbet) și pariuri sportive Netbet (Netbet bonus) formă. El avea 26 de ani, și el a fost considerat unul dintre cele mai bune din lume.

Dar nu atât de rău el a jucat în Anglia? Șederea lui la Chelsea a fost, fără îndoială, un eșec, dar, în momentul în reputația Verona a fost deja două sezoane, în cadrul “red devils”.

Procesul celui mai important la momentul de transfer a fost lansat în aprilie 2000, după înfrângerea cu Manchester United de la madrid “Real” în liga campionilor. Apoi, încă îmbătat de celebrul “United” a fost distrus de o echipă sub conducerea lui Steve și Ivan . Mijloc englezi a dat eroare, și cel mai puternic club din lume simțit dureros lovitură pentru ego-ul tău.

Oricât de mari au fost nici Roy Keane și Paul Scholes, le bate, iar sir Alex a mers la pas riscant și a decis să renunțe la fidelă schema 4-4-2, pe care a folosit 90-x. Fotbal a schimbat, și trebuia să se adapteze la noile timpuri.