Când au numai la postul de antrenor principal london club

Când au numai la postul de antrenor principal london club, mulți se așteptau la ce e acum, în cele din urmă, “Chelsea” nu va mai acționa sub capacitățile sale și, din nou se va realiza întregul său potențial. Că în “”, că în echipa națională a Italiei Conte, în ciuda periodice probleme, în general, făcut cu munca la fermă cinci, iar elevii lui la 110 la sută și au acționat la limita posibilităților. După 10 locuri în sezonul trecut vizitatorilor “Stamford Bridge” un astfel de loc de filozofie clubul tau preferat va fi o gură de aer proaspăt. Dar în timp ce ei nu.

Sincron interacțiunea tuturor jucătorilor de pe teren, clare de joc în apărare, saturația zonei în apropierea balonului în joc pe jumătate de teren, tactice de pregătire și disciplină – acest lucru nu este suficient “Chelsea”, practic, tot anul trecut.

Pregătirea pentru lansare a sezonului a fost una dificilă: Antonio i-a cerut elevilor o mai mare joc de disciplină, pentru a preveni pierderea poziției de fiecare aflate pe teren, dar, de asemenea, un set de forme bun, pentru a avea suficienta putere pentru a efectua toate de antrenor de instalare. O concluzie de bază a căii de rulare a Fabregas elocvent a dat de înțeles că este de neatins la Conte nu va fi – dacă nu sunt dispuși să urmeze cerințele sau pur și simplu nu se încadrează în suprafața de joc model, atunci nimeni să face nu merge.

Primele tururi au fost excelente: “aristocrați” semăna cu sine cele mai bune exemple, când puteau să obțină victorii Sportingbet (pariuri sportive) chiar în complexe de meciuri, în care albastru ar putea foarte bine și nu de puncte. Deosebit de caracteristic în acest sens a devenit prima victorie împotriva lui West Ham. Târziu în a adus o neașteptată victoria, extrasa prin nu pot. Mai târziu, în sala de clasă a fost un pic Burnley.

Părea, fotbaliștii destul de repede seama de cerințele de antrenor, și aproape nimeni nu a început să acorde o atenție la ceea ce succese au fost obținute împotriva destul de modeste rivali, care au un start de sezon sincer nu și-a pus. Pierderea de puncte față de “Rusia” a fost primul semn că unele dintre vechile probleme, cum ar fi de protecție, pe care nu te poti baza, au rămas. Iar primul cuplu grave adversarii – “Liverpool” și “Arsenal” – organizat Conte atât de complex examen, că el, cu un bang îngrămădite. În ambele partide “Chelsea” a fost sincer rău și în derby-ul londonez doar leneș nu a observat cât de neajutorat uitat de protecție eFortuna (bonusuri-pariuri.com eFortuna) în absența lui John Terry.

În ultimele patru jocuri “aristocrați” nu a trecut mai puțin de două goluri. Și acest lucru este atunci când antrenor om italian, care acum este obligat să solicite de fotbal a lui Dumnezeu pentru a instaura în corpul actuale problematice spiritul Andrea , Leonardo și Giorgio . În loc de acest zid de piatra, care a avut la dispoziție în anii precedenți, Conte obligat să încerce să construiască o aparență cel puțin de gard accidentat de 35 de ani, Terry, mediocru Gary și niciodată nu stabilitate David Luiz, care în mod clar nu a fost primul candidat in creion la Antonio pentru a consolida centrul apărării.

De asemenea, acum este destul de acută problema Ivanovici, care, în cele mai bune de ani a fost un fotbalist de-al doilea plan, dar acum este evident că președintele pur și simplu nu sunt în stare să facă față pe flancul cu bruște și rapide adversarii. Da ce e acolo, chiar Thibault Courtois, care ca viitor mai bun portar planetei, până când nu justifică întregului hype în jurul valorii de ea, din cauza a ceea ce de la club au spulberat legenda – Peter Ceh. Într-un ritm chiar are o bună șansă de a câștiga înapoi la funcția numărul unu.
More: (cele mai bune case de pariuri)