Continental mysteeri

Edelleen tiellä Etelä-Amerikan nero nousi Bolton, jotka hän teki upean maalin vapaapotkusta, mutta lopulta joukkue jotenkin vielä menetetty 2:1. Sitten seurasi sarja tuhoisia kokouksiin, jotka olivat voittaneet vain yhden. Kolme peliä peräkkäin, klubi oli voitettu. Se ei ole “yhtenäinen”, jota käytettiin Englannin – ja maailman. Ferguson kaoottisesti muuttuvat skeema käyttää 4-4-2, 4-5-1. Tämän vuoksi Veron koskaan tiedä, missä he pelaavat ensi viikolla. Keskellä kaaosta, kallein allekirjoittamisen klubi romahti.

Tietenkin, jollain tavalla, tämä tarina muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Verone tiesi, että pelaa huonosti. Englannissa koulutus suoritettiin ole kuin Italiassa, joka huonosti vaikuttaa hänen fyysinen muoto. Hän myönsi muutama vuosi sitten: “olen kotoisin maasta, jossa he ottavat ylimääräistä pre-season koulutus maassa, jossa ottelu pelataan paljon kuin liikunta. Tammikuussa aloin kärsiä huono fyysinen kunto, ja alkoi kerätä vahinkoa”. Toinen osa kausi-2001/01 Veron taisteli vakavia vammoja.

Kaikki tämä, paradoksaalisesti, kuului Premier League. Mestarien Liigan Veron pelasi kuin ei olisi koskaan lähtenyt Italiaan. Ilta-Euroopan pelit pelattiin hitaampi, ja vauhti oli täydellinen Argentiinan. Lopulta, Manchester United ilman vedonlyönti Betway (Betway tarkastelu) mitään ongelmia oli lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer Leverkusen, jossa hän pelasi ze Roberto ja Michael Ballack. Home United pelasi tasapeliin 2:2 pois 1:1. Ferguson unta “kotiin” lopullinen ei täyty, ja ylpeä Skotti päätti lähteä, ryntäsi puolustamaan hänen seurakuntansa, joka on epäoikeudenmukaisesti syyttää kaikki ongelmat club.

Englannissa surullinen tarina Verona jatkoi. Onnistunut touch on johtanut siihen, mitä Benito Carbone ja Middlesbrough otti hänen pallo, ja sitten Alen Boksic (puhuminen Juan Lazio) sijoitettiin. Manchester United hävisi taas, ja pukuhuoneessa Verona iski suu Roy Keane. Klubi sijoittui kauden kolmannella sijalla, joka oli huonoin tulos 11 vuotta.

Unohdettuja sankari

Myöhemmin kausi osoittautui Verona paremmin. Euroopassa hän pelasi kaikki loistavasti, pisteytys neljä maalia lohkovaiheessa. Hän alkoi sanella pelin ja eri smart kulkee, joka on niin rakastettu Italiassa. Ilman loukkaantui Keane oli parempi Premier League. Lopuksi, old Trafford katsojaa näki taikuri, joka hämmästynyt niiden esityksiä “Lazio” ja “Parma”.

Erityisen huomattava oli 2-0 vastaan Mestarien, joka tuolloin oli “Arsenal”. Sitten ottaa osaa otteluun ei butt, Keane ja Beckham keskikentällä, Argentiinan pelannut Phil Neville. Muutaman viikon Veron antoi pisteytyksen pass David Beckham.

Maaliskuussa on aika taas: ottelussa vastaan “Leeds” Juan loukkaantui ja jäi pois ennen kauden loppua. Vuosineljänneksen lopullinen vastaan real Madrid, hän yritti palata muodossa, mutta ilman tulosta vedonlyönti Betfair (lue arvostelu). Hänen viimeinen peli seuran oli tapaaminen “Charlton”.

Kauden ennen “Manchester United”, jonka tarkoituksena oli kaataa “Arsenal”, että joukkue teki – vaikka kuilua kahdeksan pistettä. Näppäryyttä, jolla osastoilla sir Alex takaisin mestaruuden ilman Verona, on vaikuttanut haitallisesti Argentiinan, joiden mieliala ei ole korjattu jopa kultamitali. Mutta katsovat, että joukkue takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, typerä ja alkeellinen. United on löydetty uudelleen niiden muoto, ei, koska vedonlyönti Sportingbet (lue ja lausunto) Veron ei voinut pelata, mutta koska valmentaja päätti palata 4-4-2-muodostelman, jonka kanssa kaikki oli hyvin perehtynyt. Kyllä, Euroopassa se ei toimi, mutta Englannissa tätä ongelmaa ei ole vielä ollut. Lisäksi, kun “Boxing day”, komento koskaan tiennyt tappion, mutta Veron osallistui seitsemän 18-pelejä. Se ei häiritse ketään.