Edző Bilbao: A cél az eljárást. Egy másik alternatíva létezik

BILBAO. A spanyol média megtorlást csütörtöki ülésén rájátszásban UEFA Európa Liga 2015/2016 között a hazai Athletic Bilbao és a szlovák vice-bajnok MSK Zilina egyértelmű kedvence.

A baszkok felzárkózni egy góllal hiány az első mérkőzés. Kevesebb Dubňom hete elvesztette 2: 3. Folyóiratok az Ibériai-félszigeten úgy vélik, hogy osztályokon edző Ernesto Valverde előtt is visszavágót fogantyút.

Ahogy az újságban AS, pontosan azon a napon, mielőtt a tizenkét hónap Bilbao haladt át Napoli a fő verseny a Bajnokok Ligája. Az első mérkőzés baszkok uhrali olasz ellenfél húz 1: 1.

A megtorlás otthon a San Mamés Stadium győzött 3: 1.


A vendégek ezután a siker nem volt elég pontos vagy beavatkozás a szlovák kapitány Mareka Hamšíka SSC.Pontosan egy évvel ezelőtt elsajátította Bilbao elleni megtorlást SSC Napoli.

AS hozzáteszi, hogy az adó parancs Athletic ismétlődő tavalyi eredményt, és ismét előre a csoportkörben az Európai jutott. „Vár ránk egy fontos találkozón, hogy meg akarjuk nyerni,” mondta edzője Valverde AS.

„A nyilvánvaló céllal, hogy az eljárás nem más alternatíva minket. Remélem, a játékosok észre, hogy nem tud játszani jó állapotú a klub. Játszottunk támadóan érdekében több gólt, mint az ellenfél,” mondta.

Szavait megerősítette a várt megállapodás, amely felvázolja a napi Mundo Deportivo. A támadási pontja fog játszani gólszerző Aritz Aduriz. Az utolsó doubleheader a spanyol Szuperkupa lőtt a hálóba Barcelona négy gólt.Splicing a mérkőzés Žiline (3: 2), azzal jellemezve, Aduriz játszott.

Az első mérkőzés a Zilina Aduriz játszott. Valverde a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón megerősítette, hogy csütörtökön egy tapasztalt vadász elérhető.

Az otthon nem, csak teljes erővel. Az egészségügyi problémák fognak hiányozni Base Mikel San Jose, Ander Iturraspe egyébként Williams, Mikel Balenziaga és Xabier Etxeita. Hosszú távú sérülések Iker Muniain és Jonas Ramalho.

Ami biztos, hogy a cél a Bilbao lesz megvédeni tartalék goalman Iago Herrerin. Között a hozzászólás volt az első mérkőzés unibet élő fogadás Szlovákiában.

polgárai Žilina fizikailag alkalmas.És ahogy mondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón edző Adrián Guľa, választhat, gyakorlatilag a teljes csapat. „Van húsz játékosok készek harcolni,” mondta.

„A végső döntést a közgyűlés mindig azt teszem, amíg a mérkőzés unibet online fogadóirodák napján. Ez is egy kérdés, az egészség vagy hogyan minden játékos felfedi az utolsó edzést,” mondta.

„kiderült, hogy legalább egy vagy két pozícióban elengedhetetlen nyitva marad,” tette hozzá. Olvasson: játszhat újra a legjobbak ellen. Sphere: Ez most lehetséges, hogy minden

Szlovák fordítva vegye fel az ő klasszikus 4-1-4-1 telepítést.Az egyetlen nagy kérdőjel fölött lóg részvételével Központi védő Ernest Mabouka.

Rematch rájátszásban UEFA Európa Liga 2015/2016 Athletic Bilbao – MSK Zilina kickoff van csütörtökön 20.45 h és élni sugárzott Two. Ahogy főbíró őt vezetni svéd Martin Strömbergsson. Tervezett szerelvény:

unibet fogadási bónuszok az interneten