Efter en sensationell seger i em

Efter en sensationell seger i em i Portugal i början av kvalet till Vm i Ryssland. Började den portugisiska mycket dåligt: besegra 0:2 från Schweiz. Vad är orsakerna till misslyckandet av team Fernando Santos?

Ledare för vinnare av em, Cristiano Ronaldo har inte lyckats återhämta sig från skadan i finalen i Euro. Real Madrid framåt bör vara tillbaka i drift nästa vecka, och medan den portugisiska har haft att göra utan honom.

Ronaldo i Basel har inte kommit, men från den första minuten på fältet gick Eder – författaren av det Gyllene målet på Euron. Framåt var aktiv i den första femton minuter, han slog en felaktig skott Sommer och fått en rabatt under attack Bernardo Silva. Spelaren “Lille” var löst på fältet, och har med rätta blivit ersatt av Santos i paus.

En annan hjälte i em – Rui patrício tisdag kväll också visat sig inte vara det bästa sättet. Efter att träffa Ricardo Rodriguez frispark flög in i hörnet, i närheten av målvakten i det portugisiska dock att en sekund innan strejken tog ett steg i en annan riktning och var tvungen att spara hans team. Effekterna av den Schweiziska patrício återspeglas rakt fram, och Ambolo utan problem har avslutat en boll i att sätta värdar framåt. Detta målvakt “sport” har skilt sig åt i valet till förra Vm. Sedan vid tidpunkten för attacken Portugal passivt tittade Eder. På tisdagen var allt tillbaka till det normala.

Dock besegra team Santos – inte bara frukten av målvaktens misstag och tröghet i frontlinjen. I den första halvtimmen av spelet, portugisiska spelat en mycket mer sorglös fotboll än det var i Euro. Rafael Guerreiro såväl som för ett par månader sedan, strövade runt i hela vänster sida, höger spelade Cedric, men de Centrala Mittfältarna i Portugal hade inte tid att försäkra ytterbackar, och Schweiziska fick en hel del möjligheter till lovande motattacker.

I vanliga trio på mittfältet (Sanches Adrien Silva William Carvalho) mittfältare av “Bayern” ersättas Joao Moutinho. Moutinho är fortfarande kunna ge skära igenom försvaret, men har en arbetsbelastning som liknar den som gör Sanches längre. I tillägg till detta, det är oerhört uttryckslösa spelet visade William Carvalho i det andra målet i gate patrício två gånger-ser extra.

Den svaga mittfält, i kombination med avsaknad av Ronaldo helt förstörd planet, att Santos skulle ha Euron. Kompakt för att försvara den portugisiska misslyckades, och attackera inte gå smidigt i Frankrike.

Kanske den enda ljuspunkten på den Europeiska Mästare på tisdag, det var Ricardo Quaresma, som kom in som avbytare i den 68: e minuten. Mittfältaren var ständigt försöker att slå rivalerna en till en (ofta framgångsrikt) och hängde i straffområdet. Andra alternativ attack portugisiska i Basel är inte visat, men en lång anfallare som kan vinna kampen på andra våningen i den andra halvan, Santos var borta.

Det mest riskfyllda momentet av den portugisiska uppstod efter den individuella åtgärder cuaresma. Mittfältare “Besiktas bröt in i straffområdet från höger sida och gick över till den bortre stolpen. Ett skott från Nani ärligt talat inte, men desorienterad Sommer. Bara mål inlägg sparade Schweiz från och med den dåliga slut, vilket är den grupp av Vladimir Petkovic är inte förtjänade.

Vi rekommenderar också: Läs mer om författaren