Fem viktigste motiver mankunianskih den kommende Derby

Match “Manchester United” og “Manchester city” er ikke bare en kamp av coaching genier av Jose Mourinho og Josep Guardiola, “Batman” og “Superman” (du kan velge selv hvem som er hvilken rolle å ta). I dag mancunians Derby er mer. Kanskje det vil være den mest spennende Derby av de to lagene i historien om fotball. Hvorfor? Nedenfor er fem grunner.

Kontrakten med djevelen

Husk, som hevdet Zlatan Ibrahimovic med Josep Guardiola i Barcelona? Svensken, ikke nøl, kalt katalansk spesialist siste ord, og når de bor sammen i team var umulig, gikk til Milan. På lørdag ettermiddag vil han være en flott mulighet til å bevise Pepa at han er så god og varm som for sju år siden. Faktisk, ser på hvordan Ibrahimovic begynte sin (Betsafe bonus) tale i EPL, jeg tviler på det blir tre mål i tre kamper. Og nå Ibrahimovic er en spesiell alliert, som også er ivrige etter å avtale med den gamle fienden, Jose Mourinho. “Djevelen er i Alliansen er klar til å gi kamp, som England har aldri sett.

For et år siden til å representere Feltet Pogba i “Manchester United” var rett og slett umulig. Han var allerede er interessert i store klubber, men navnet “MU”, og hvis nevnt, bare som en spøk – som program-spilleren, som nå er verdt åtti eller hundre millioner euro. Den krydre av situasjonen er at navnet på den andre klubben fra Manchester, som er “byen”, som er nevnt i forbindelse med overføring Pogba uten ironi Sheikh Mansour desperat ønsket å se Franskmannen i teamet hans. Paul endte opp i Manchester, men i “United”. Hva han mener om Sheikh nå, det er lett å forestille seg. Men det kan (Betsson bonus) være en god historie – fyren som fikk avvist i “Manchester United”, tilbake til byen på en hest, og slo lovbrytere i sammensetningen av de verste fiender av Manchester United. Men omstendigheter i form av et utvalg av josé Mourinho gjorde, og han gikk inn i den samme elven, som fikk ham et par år siden. Men, en ting er konstant – han har til å bevise at han er verdi for pengene, akkurat som han ville ha til å bevise det i “mannen byen”.

“El Classico” i Manchester

Mourinho vs Guardiola – opposisjonen, som allerede er kjent, for Eksempel. Men det er en annen interessant analogi, det kan bli funnet i porten til hvert av lagene. De GEA, keeper “Manchester United”, som tidligere spilte i Atletico Madrid, og Florentino Perez, President i real Madrid, så ham som en erstatning for den legendariske Casillas, men (Betsson bonus) skjebnen har avhendet på en annen måte. Vel, og Claudio Bravo, som du vet, har nylig flyttet fra Barcelona. Bravo debuterer bare i en kamp med “Manchester United”. Som vil ha mer å angre etter dette spillet, real Madrid eller Barcelona?