Gago neće proširiti na Boko, ona prati situaciju AC Milan

Fernando Gago u nizu u posljednjih 30 godina ima ne tako slavan povijest u Europi, ali će biti i nakon više od tri godine da se otrgnuti od roditelja kukovi Juniors i još jednom okušati sreću u Italiji. Interes za njega je da se njegov bivši trener AS Roma Vincenzo Montella, koji je trenutno trener AC Milana …

Bivši veznjak Real Madrid s Montell susreli samo u jesen 2011. godine, ali za sada se čini 42letý trener políčil. Razlog je uglavnom zbog činjenice da Gage ostaje samo šest mjeseci ugovor s Boko Juniors, a zatim postao slobodan igrač.

Cijeli Dakle Buenos Aires, iako s Gage za duži vremenski period je proširenje suradnje, sve prisutne rasprave, međutim, dokazati da se čudno. Bet365 klađenje uživo Pobjednik Svjetskog kupa u 20 godina u 2005. godini u posljednje dvije godine doživjela dva dulji boravak u ambulanti s Ahilove tetive, a navodno odbija prihvatiti ponudu ugovora koji će platiti mu proizlaze iz broja domaće utakmice.

Gagův zastupnik umjesto zaljeva predstavio protutužbu ponudu, koja zahtijeva 35% veću osnovnu plaću, tako ozbiljno prijeti da se stranke dogovore i AC Milan dobiva zeleno svjetlo. Druga varijanta časopisa Ole također predstavlja Kinu, gdje je navodno na stolu Gagův letačkih ponude od dva neimenovana klubů.Slávisté nakon ručka danas odletio koncentrirati u Kinu i sa novim podrške nacionalnim univerzalija Jan Sykora, čiji je transfer iz Liberecu je gotovo završen.


Na otoku Hainan naprotiv, tim nije odstupao veznjaka Jaroslav Mihalík, koji je otišao na posudbu u Poljskoj, Bet365 prenose uživo Jan Mikula branitelja, veznjak Levan Kenia i par Simon Deli, Michael Ngadeu koji se priprema za Afrički Kup.

Da li netradicionalni odredišta ciljanih 25 igrača. Trener Jaroslav Šilhavý je logor u gradskoj Hainan kchoui i mladi branitelj Vojtěch Mares sa veznjak Daniel Souček i golman Martin Otáhal, koji guested u Jirny. Osim svježih akvizicija Sykora nije mogao propustiti sljedeća četiri zimske pojačanja – Premysl Kovar vratar, obrambeni igrač Michael Lüftner s Per-Egil lika i veznjaka Marka Alvir.

Slavista prošlo više od deset-satni let u Šangaju i od tamo premjestiti u drugu popularnom turističkom otoku Hainan, koji se zove kineski Havaje. “U China’m veseli leti, ali uglavnom nemaju puno u krvi. Mi svi znamo da je to vrlo daleko”, Unibet kasino rekao je klub televizija Slovačke lijevo-natrag ili veznjaka Dušan Švento.