Juventus FC – SS Lazio 2:0

Juventus har ingen problemer med råd og Roman Lazio vant verdifulle tre poeng. Den store forskjellen lå i det faktum at innenlandsk gamle damen var i stand til å dra nytte av sine sjanser. Målet tok seg av Argentina dødelig duo Dybala – Higuaín.

Juventus vert forventninger smash hit i 21.


runde av Lazio og mange var klart at det vil være mye. Dette er også grunnen til at både trenere besluttet å distribuere det beste de hadde tilgjengelig. Coach Max Allegri dro hjemmefra tradisjonell montering med fem midtbanespillere og tre forsvarere. Har mange spill lansert en offensiv Eleven, der de gikk inn Pjanic, Dybala, Mandžukić eller Higuaín fylle rollen som den typiske ni.

Disponeringen av de fire forsvarerne valgte også en ung Unibet gratis bonus trener Simone Inzaghi, som støttet seg tungt på spillere som Radu, de Vrij, Wallace eller Milinkovic-Savić. Spillet fikk enda Patric, Parole og Felipe Anderson. Overraskelsen ble deretter distribuere unggutten Lombardi på et sted som vanligvis tilhører Keita Baldému.

Begge lagene er veldig kjent, og ofte forholde seg til en av de tradisjonelle klubbene i italiensk fotball, men dagens duell hadde ennå spesielle kostnader. Mens Lazio er svært vellykket, har Juventus gjentatte ganger nølt med å åpne kampen om førsteplassen og kopper generelt.

Under oppsyn av dommer Massy Juventus han la ut på sin motstander og ga de første minuttene det klart at det er på Juventus Stadium mester. Etter bare fem minutter ekstra håndheves når unggutten Paulo Dybala fikk en liten innspilling savnet en sjanse på svikt ga den erfarne keeper Marchetti ingen sjanse til å vinne – 1: 0 til hjemme!

Lazio var målløs, og han visste ikke hvordan å svare på negative utviklingen. Snart er det enda mer komplisert situasjon. Juan Cuadrado fant etter en stund kombinasjonen av løs Gonzalo Higuain, som i lignende situasjoner kan holde hodet kaldt. Shot nærmere stangen litt gått keeper Marchetti Juventus doblet ledelsen.

Biancocelesti vil ikke gi opp og znepříjemňovali gammel dame livet. Av de tjuefem meter som strekker seg et sår Sergej Milinkovic-Savić og ledet snevert neste! På den annen side, mens Juventus presset igjen, men denne gangen mot ham sto ille dommere som hevet flagget for offside. Lazio har ikke levd.

Med tečovaným forsøk Bonucciho keeper Federico Marchetti hadde små problemer, men ved slutten av første halvdel av staten har endret seg. Etter å ha kommet ut av garderoben et godt skudd fortjener Lucas Biglia, på den annen side, det likeledes uten hell imiterte Paulo Dybala. Forsøk unge argentinere, men blant de tre ikke lykkes. Gjestene trenger en ny giv som skal bli vekslende Filip Djordjevic og Jordan Lukakuem.

Etter en time, spillet nok en gang demonstrert fart og behendighet Paulita Dybala, som til tross for en ganske liten trykkmotstand oppnås ved Juve fans pluss poeng og gir huske Alex Del Piero. Denne gangen har imidlertid stor sjanse savnet gate, selv om veteran keeper Marchetti blakk. Innbytte lovende vakt meglet besøker ungdommer med Lombardi Murgia.

Slutten av kampen så det ut som om begge lagene forsonet med den nåværende tilstand og ingen gjorde noe for å endre det. Weary Dybala Bet365 bonus og Vervekode erstattet av ny støtte fra Genoa i form av Tomas Rincon, noen få minutter fikk unggutten Marko Pjaca. Nå den unge kroatiske selv ga mye å kjenne og to ganger han selv fikk inn en solid sjanse, men hans nøyaktighet i dag, ingenting. En annen stor hit, og endte med en seier favoritt.