Minden arra utal, hogy az új edző lesz Slav Riha

Bratislava. Új edző a jégkorong Slovan Bratislava valószínűleg történni Miloš Říha.

Segítsen, hogy szombaton megjelent Slovnaft Arena égen doboz mellett általános igazgató a klub MAROSA Krajčiho.

Ez egy kis unibet internetes sportfogadás szünetet a párbaj ellen CSZKA Moszkva (1: 4) az egész helyzet nem megjegyzést, amíg minden feszes és lezárjuk.

A Říha mi a kedvenc írásban már pénteken. A hírneve

A lap 55 éves Cech Pozsony tagadta, sem Vladimír Országh, hogy az egyik játék vette át a helyét a vezetőedző.

„Ez megerősítette?” Azt felelte mosolyogva a kérdést szerkesztője TA3 és folytatta: „Ez nagyon tapasztalt Slovan valamit elérni.Nem unibet fogadási útmutatók csak itt, hanem az egész KHL nagyon jó név. „

Říha dolgozott Slovan kétszer, 2002-ben és 2005-ben megnyerte az extra bajnoki címet. A KHL vezetett Spartak Moscow SKA St. Petersburg és Avangard Omszk.

A padon pozsonyi klub betöltetlen volt, miután honfitársa Rostislav Cada, aki csütörtökön kérte a szerződés megszűnését. Tehát szlávok alatt a második angažmánu kezdte a harmadik szezonban KHL.

„Mi csak egy edzés, akkor nem változott szinte semmit. Azt akartuk, hogy játsszon egy kicsit sértő, jelentős változásokat nem volt idő.Tudtuk, hogy az új edző jön, és ez lesz, „mondta Országh.

A név az új edző hivatalosan még nem tudom, még a játékosok. „Tartása feltárja nekünk hétfőn,” mondta védő Michal Sersen.

Slovan jött indul a szezon, miután a hazai győzelem Medvečakom Zagreb nyert három mérkőzést ki váratlanul hat pontot. De jöttek haza két győzelem.

Slovan nem nyerte meg a harmadik kísérlet – már nem Chad. Vezetése alatt az átmeneti pár Vladimír Országh, Ján Lipiansky elveszett CSZKA Moszkva 1: 4.

„Nem hiszem, hogy ez megy nálunk lefelé. Meg kell nézni, aki ellen játszott, ez egy nagyon jó ellenfél „, magyarázta Országh. „A csapatunk erejét.Úgy vélem, hogy a következő mérkőzést fog fordulni „.

A támadás nem volt hazai Ladislav Nagy, akinek sérülései visszavonták a felsőtest. Azonban Slovan Rifle küzdött kedden és azok gólkirály, a Čerepovcom elvesztette 0: 3.

„Van probléma a terminál. Meg kell dolgozni rajta. Nyomja tovább a cél, lő több, „Sersen kéri.

Néhány perc múlva a harmadik periódusban, amikor Slovan esett egy góllal volt a csapat körül a játékosok, mint Radulov, Denisov, Prochorkin Arťuchin vagy jobb – több technikai, agresszívabb és taktickejším.

Tíz perccel vége előtt a technika Fehér 1: 2 elveszett a védekező harmadában a korong egy Radulov szerzett. „Azóta csak dohrávalo.Egyéni hibák kerül nekünk a mérkőzés, „mondta Országh.

Slovan játszik szerdán otthon ellen Medvescak Zagreb valószínűleg egy új edző. Két nappal később a napirenden a harmadik kölcsönös párbajt az ellenfél Horvátországban. Hajvágás mérkőzés.

Célok: Vondrka 48-14 Muršak (Prochorkin, Arťuchin), 29 Stas (Denisov, Muršak), 50 Radulov (Grigorenko, Da Costa), 52 Grigorenko

Szankciók: 3: 3 és 2 perc, és a hígítási teljesítmény játszik: 0: 0, úgy döntött: Zakharenko (Rus.), Ronny (FIN.) – Otmachov, Palej (a két VT.), 10055. nézők

unibet élő fogadás