Olympiakos Pireus – BSC Young Boys

Olympiakos szükség, hogy elérjék céljaikat csak és ne veszítse előtt saját rajongók Young Boys Bern. Svájci egység viszont szüksége van, hogy sikerül Piraeus teljes egészében a végső fordulóban elősegítette matematikailag lehetséges esélye haladás. EGYÉBKÉNT, az idei European League búcsút.

A vendégek a jelenlegi szezonban az európai színtéren Könnyen győződve. Tény, hogy nagyon jól csak a harmadik selejtezőkör a Bajnokok Ligája ellen Shakhtar, egyébként jó eredményeket lehet az áram. Abban a csoportban sikerült legyőzni négy mérkőzést, csak az APOEL, utalva: őt két héttel később meghaltak. És ez a hiba kap a jelenlegi nehéz helyzetben.

Young Boys most kell, hogy megragad minden a pontokat kívülről, míg talajon ellenfeleket UEFA versenyeken az utolsó hét meccsén elveszítette csak hatszor kötve egyszer. A csapat edzője Adi Hütter legkevésbé valahogy jól működik a bajnokságban, ami a második helyen. A hétvégén Bet 365 Bizonyított přestřílet Sion aránya 4: 3.

De a hazaiak nem játszottak mérkőzést Versenyképes Csaknem három hét telt el a görög labdarúgó-szövetség felfüggesztett hétvégi forduló miatt a gyújtogatás Elnök Giorgos Bikase bírók. “Nem hiszem, hogy meg kell befolyásolni,” mondta edzője Paulo Bento rajongók. “Nem hiszem, hogy kígyó dolgokat ellenőrzés alatt.”

Olympiakos váratlan hazai vereség APOEL az utolsó nyolc mérkőzést most nyert hét, kötött csak a szárazföldi Kellemetlen Astana. Összességében meglehetősen jó formában, így ez a találkozás lesz a kedvenc. Ellenfele, egyébként szabadban nevstřelil egyetlen cél sem a két látszat.

Ha azt szeretnénk, Thrylos harcolni az első helyet a csoportban, és náluk játszani nyerni. Vajon EGYÉBKÉNT APOEL, akik meglátogatják Astana a talaj, nem tudott menekülni egy páratlan megkülönböztetése. “Célunk az, hogy jogosult Főként Továbbá, az elsődleges az, hogy három pontot, akkor még mindig befejezni az első. Semmi mást tényleg nem hiszem,” tette hozzá a stratéga haza.

Tenger: http://bonusz-online.com