SC Bastia – FC Nantes

Bastia još uvijek ne može izaći iz krize, u ovom trenutku nije osvojio šest u nizu, a pao je da klize devetnaesto mjesto s dvadeset i dva boda. Sada se pokušavaju probiti lošu seriju protiv konkurentnog Nantes, koji je prikupio samo četiri boda više i tablica Ligue 1 se nalazi na četrnaestom mjestu. Ni gosti ne rade, u smislu forme, nije dobro. Oni su osvojili četiri puta za redom te u tim utakmicama na koji je zabio samo jednom.

Domaće je nedavno pretrpjela veliku iskopavati 0: 7 od PSG-a u nacionalnom kupu, a onda je podlegao Nancy 0: 1, a dva identična remízách 1: 1 Lijepo i Caen biti dovoljno da se zadnji Montpellier 1: 2. Osim toga, ovaj susret je došlo do Djika protjerani Alexander, koji je nepotrebno eliminiran u trećem setu nakon minute ravno crveni karton. Osim toga, oni će biti dostupna čak i sa ozljedama Squillaci Bengtsson. Unibet besplatni ulog

Bastia je većina ove godine oslanja na štrajkače Enzo Crivelliho, koji je ove godine skupio sedam ligaških golova, ali oni protiv Montpelliera na bodove dobio dovoljno.


“Primili smo dva nepotrebna ciljeve, mi smo uspjeli u prvom redu na prvi protivničkog gola. Igra je bila slična prethodna dva mjeseca, stvorili smo mnogo mogućnosti gólových i dirigira u završnicu. Svatko zna da imamo problema i stalno razmišljati o njima”, rekao je jadikovao nakon subotnjeg dvoboj trener François Ciccolini.

Gosti mogu koristiti usluge islandske štrajkača kolbeinn sigþórsson, upitnik visi nad početku Remy Riou. Kartice kazna mora činiti pokoru amin Harita, koji je osuđen na Nancy svrgnut u određeno vrijeme. Nantes zadnji put protiv Nancyja uglavnom Bet-at-home klađenje loše rukovanje otvaranja polovicu drugog razdoblja, a njegov protivnik je podlegao 0: 2, pao iz Nacionalnog Kupa s Lille (0: 1), te u Rennesu sastavio vrijedan bod u omjeru 1: 1.

“U protekle tri igre su vrlo slični. Pokušali smo da napadnu i čineći igru, ali protivnik koristi od minimalne maksimalno. Presjekla imamo dvije dionice, a oni su bili kažnjeni. Bet-at-home kladionica Unibet Neprijatelja, naravno, ponašaju poštovanje jer je njegova taktika slavno izašao i bio u mogućnosti da nas iznenaditi” izrazio je s blagim očajem u glasu Nantes trener Sergio Conceição-. U jesen uzajamno angažman trijumfirao nad FC Bastia u neposrednoj omjeru 1: 0th